donderdag 14 februari 2013

Technic Elektro Palette | Bart Smit Palette.


  Het Bart Smit palette, jullie hebben hem al vast een keer voorbij zien komen op andere blogs. Vandaag ga ik hem voor jullie swatchen ! 

Het palette is van Technic Electric Beauty. Er zitten 12 verschillende oogschaduws in. Leuke opvallende cover en altijd handig ; een kwastje!Het is een 'Bright Eyes Palette' die 36 maanden te behouden is. Toen ik het palette openmaakte, viel mij gelijk de felle roze oogschaduw op, wauw ! Aan de binnenkant zitten een spiegeltje en een dubbelzijdig kwastje.


 Dit zijn de eerste 6 kleuren. Mooie zachte, roze tinten.De gele is heel slecht te zien op mijn lichte huid, maar dat heeft wel een voordeel : Het is nu een mooie shimmer geworden ! De 2e kleur is een beetje peachy roze, en met glitters (niet goed zichtbaar op de foto) de 3e kleur is de felle roze die ik in het begin noemde. Hij neigt meer naar paars, maar heeft wel een hele goede pigmentatie.


De andere 3 kleuren. De eerste is een oranje kleur, niet te fel, maar precies mooi. de 2e is een bruine kleur, met een oranje ondertoon. Hele mooie kleur, en pigmenteerd ook heel goed. de 3e is een paarse kleur, met een roze ondertoon. Deze dekt helaas niet zo heel goed als de andere kleuren.

De andere 6 kleuren zijn blauwe tinten, met een groene en paarse kleur. 


Deze kleuren waren heel moeilijk mooi op de foto te krijgen. Het is niet heel goed gelukt. De eerste kleur is een hele mooie felblauwe, met wat shimmer erdoorheen. De 2e kleur een een normale donkerblauwe kleur en de 3e is een mooie paarse kleur.


Last but not least , wauw die rechter kleur ! De groene heeft wat weg van een legerkleur, is niet heel bijzonder naar mijn mening. De lichtblauwe dekt niet heel goed, maar is weg heel mooi. De knalblauwe kleur is naar mijn smaak de mooiste, en best dekkende uit het palette!Het palette heeft bij de meeste kleuren een goede pigmentatie, mooie felle kleuren en butgetproof !
Ik ben heel tevreden over dit palette en wil heel graag de opkomende palette in ontvangst nemen !

Te koop bij o.a. Bart Smit voor € 3,99.

1 opmerking: